top of page

Verzending

Verzendingen

Wij zorgen ervoor dat jij jouw bestelling zo snel mogelijk kan rocken! Sherlau verzendt het pakketje de volgende dag nadat de betaling is verwerkt. Sherlau verzendt alle bestellingen met PostNL. Hierbij heb je keuze uit verschillende verzendmethodes,

- Brievenbuspakket € 4,50

Je bestelling wordt door de brievenbus afgeleverd door PostNL. Bij deze optie ontvang je geen track & trace code. Houdt er hiernaast ook rekening mee dat het soms langer kan duren voor jouw brievenbuspakketje wordt afgeleverd ten opzichte van de verzendmethode PostNL pakket. Bij deze verzendmethode is Sherlau niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van je pakketje bij PostNL.

- Brievenbuspakket Plus € 4,95

Je bestellen wordt ook door de brievenbus afgeleverd door PostNL. Bij deze optie ontvang je wel een track & trace code. Hiermee kun je jouw brievenbuspakketje volgen tot het moment van leveren.

- PostNL pakket € 6,95

Je bestelling wordt afgeleverd door een bezorger van PostNL. Bij deze optie ontvang je ook een track & trace code. Hiermee kun je jouw pakketje volgen tot het moment van leveren.

Uitzonderingen: Soms kan het vanwege de drukte voorkomen dat bestellingen wat later worden verzonden, dit zullen wij te allen tijde tijdig met de klant communiceren.

Verzending naar het buitenland
Mocht het zo zijn dat jouw pakket buiten Nederland wordt bezorgd, dan is het handig om rekening te houden met andere levertijden. Deze verschillen per land van bestemming. De verzendkosten naar het buitenland worden automatisch doorberekend in de check out. Kun je geen verzending kiezen naar het land van jouw keuze? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Uitzonderingen: Bij acties hanteren wij de standaard levering, brievenbuspakket.
 

Retourneren

Retourneren

Het is mogelijk om te retourneren binnen 14 dagen via pakketservice of brievenbuspost. Houd er wel rekening mee dat een retour via brievenbuspost geen track & trace code heeft. Je kunt bij PostNL eventueel wel kiezen voor een track & trace code bij je brievenbuspost.
LET OP: Wegens hygiëne kunnen mondkapjes, oorbellen & piercings niet geretourneerd worden.

1. Doe de artikelen in de bijbehorende verpakking en verpak het zoals je het hebt ontvangen. Zorg dat de originele etiketten van het product niet verwijderd zijn.

2. Vul je retourformulier volledig in, dat je bij je bestelling hebt ontvangen. Dit voeg je vervolgens bij je retourzending

3. Noteer onderstaand retouradres op je retourzending

Sherlau

Eidereendstraat 39

2492 NJ ' s-Gravenhage

4. Breng je retour naar het dichtstbijzijnde postkantoor. De kosten van het retourneren van brievenbuspost is  € 3,90 en van een pakket is € 6,50. Zorg dat je de track & trace code van je retour goed bewaard, totdat deze is verwerkt!

 

5. Het bedrag van je retourpakket wordt teruggestort op de (bank)rekening / creditcard die gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit kan tot 14 dagen na ontvangst van de retour duren. Als je betaald hebt met een creditcard kan het zijn dat het wat langer duurt.

Beleid voor offline aankopen

Voor aankopen die offline zijn gedaan, is retournering niet mogelijk en geven wij geen geld terug. Desondanks bieden we een garantie van 12 maanden tegen verkleuring en 1 maand voor defecte artikelen. Als zich binnen 12 maanden na aankoop verkleuring voordoet of als het artikel binnen 1 maand defect raakt, staan we klaar om passende ondersteuning te bieden.

Neem in dat geval contact met ons op via het contractformulier en we helpen je graag verder.

Betaalmethodes

Betaalmethode

De betaalmethodes die wij aanbieden zijn:

- iDEAL

Hiermee kun je veilig en gemakkelijk je bestelling betalen. Bij het betalen van je bestelling selecteer je dat je met iDeal wil betalen. Dit gebeurt in een veilige internetomgeving, gebaseerd op de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Na het bevestigingen komt de betaling direct bij ons binnen.
 

- Creditcard

Als je kiest voor een betaling met creditcard, geef je eerst aan welk type creditkaart of debitkaart je wilt gaan gebruiken. Vervolgens vul je je creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code in.

- PayPal

Indien je kiest voor de optie PayPal, dan wordt je doorverwezen naar de website van PayPal. Hier kan je veilig en gemakkelijk je order afhandelen. 

bottom of page